Вхід/Реєстрація
Для входу або реєстрації введіть номер телефону
Введіть номер телефону
Або увійдіть за допомогою соцмереж
Facebook
Введіть код, надісланий на вказаний номер:
Секретний код дійсний протягом 5 хвилин
Не надходить код?
або
Вкажіть, будь ласка, додаткові дані про Вас
Введіть Прізвище
Введіть ім'я
Фільтри
Розміри
Розміри
Ширина
Ширина шини — це відстань від однієї боковини протектора до іншої. Це перше число, що вказує ширину протектора в міліметрах.
Профіль
Профіль шини - відстань по висоті шини від обода до покришки з одного боку. Покришка має бути накачаною. Показник профілю виражається у відсотковому співвідношенні до ширини.
Діаметр
Це внутрішній розмір покришки. Позначається тільки в дюймах.
підібрати по авто
Ціна
Ціна
від
до
Сезон
Сезон
Виробник
Виробник
Модель
Модель
Тип автомобіля
Тип автомобіля
Індекс швидкості
Індекс швидкості
Індекс навантаження
Індекс навантаження
Знайдено 2 товару
Сортувати
Артикул: 000047
car
Румунія 2022
3 854 грн
Артикул: 002057
car
Румунія 2022
3 826 грн
Виробник шин Kleber належить до компаній, які працюють у цій сфері вже більше століття. І, що характерно, протягом такого великого періоду часу впевнено тримають марку лідера. Компанія Kleber з'явилася в ті роки, коли автомобіль був скоріше розкішшю, ніж засобом пересування. І, як наслідок, кількість виробників покришок була значно меншою, ніж зараз. Нове підприємство мало достатньо часу, щоб виробити стратегію розвитку і зайняти гідне місце на світовому ринку. І треба сказати, цей час було використано з розумом.

Історія компанії Kleber

Роком заснування цієї компанії є 1910, а батьківщиною – Франція. Підприємство розпочинало свою діяльність із виробництва гумових, технічних виробів, які могли застосовуватися у побутовій чи медичній сферах. Перші покришки під цим брендом побачили світ 1935 року. Це була гума білого кольору, яка призначалася виключно для таких елегантних та розкішних французьких автомобілів, як Versailles та Chambord. Дебют був настільки вдалий, що замовити гуму Клебер (Kleber) захотіло чимало власників цих автомобілів.

В силу того, що перший млинець виявився не комом, компанія перекваліфікувалася виключно на виробництво автомобільної гуми, поступово розширюючи асортимент та пропонуючи власникам власних транспортних засобів нові якісні моделі.

Згодом фірма Kleber пішла ще далі. І каталог шин Клебер (Kleber) 1948 року поповнили покришки, розроблені спеціально для сільськогосподарської техніки. Ця новинка, як і випущені понад 10 років тому білі шини, також мала успіх. Не тільки приватні фермери, а й великі компанії воліли робити замовлення у виробника, навіть, незважаючи на те, що ціни на автошини Kleber не були найнижчими на французькому ринку. Асортимент продовжувався розширюватися, технології компанії – вдосконалюватись. Як результат, в 1951 з'явилися безкамерні покришки даного типу Kleber. Це був переломний момент в історії компанії, оскільки виробництво шин вийшло на зовсім інший рівень.

Сьогодні серед французьких виробників компанії Kleber немає рівних. І покришки Kleber в інтернет-магазині прагнуть замовити не лише французи, а й мешканці інших країн.

Компанія пропонує увазі покупців покришки для:

- легкових транспортних засобів;

- вантажних автомобілів;

- мотоциклів та мопедів;

-громадський транспорт.


Гума Kleber в Україна

Придбати шини Kleber в Україні ви можете будь-коли, оформивши замовлення в нашому інтернет-магазині. Ми маємо великий вибір моделей для різних сезонів. Так як ми працюємо з офіційним дилером і маємо свої склади, для того, щоб автомобільна гума Kleber у Києві завжди була в наявності, ви будете приємно вражені вартістю запропонованих моделей.

Ви знайшли те, що шукали?
Дякую за Ваш вибір!
Команда ASHT рада, що Ви знайшли потрібний товар.
замовити зворотній дзвінок
Підписатися на наші оновлення
Отримуй усі найсвіжіші новини першим. Акції, бонуси, цікаві пропозиції...
Введіть електронну пошту
Шини за діаметром
Шини для авто
Диски за діаметром
Диски за виробником
Диски для авто